2005-09-29 18:30 #0 av: manpeace

Att starta eget är mångas dröm. Men ofta kan det vara ett stort steg i livet oavsett om du är ny på arbetsmarknaden eller om du har lång arbetslivserfarenhet bakom dig.

Den här siten är till för att underlätta för dig att ta steget fullt ut och bli egen företagare. Den är även till hjälp för dig som redan är egen företagare men behöver hjälp och tips om olika frågor.

 

Vi vill med denna site skapa ett forum där nya och erfarna företagare kan byta information och ge tips. Här kommer du även att hitta länkar till myndigheter, få hjälp med hur du driver ditt företag med mera.

 

Vi hoppas att du kommer att ha nytta av det material som publiceras här och om det är något du saknar eller vill bidra med så är du välkommen att skriva och svara på inlägg i forumet. Du kan även kontakta oss via e-post med idéer och tips om hur vi kan göra siten ännu bättre.

Jag som driver denna site heter Kaj och har mångårig erfarenhet av att driva företag. Jag har även mer än 15 års erfarenhet från ledande befattningar inom företag som Föreningssparbanken, Ericsson och Rikspolisstyrelsen.

 

Av: manpeace

Datum för publicering

  • 2005-09-29
Bild på Kaj