Allmänt

Har/är du personligt biträde?

2016-12-31 09:57 #0 av: tlover

Jag blev tipsad om personligt biträde i ett annat forum och efter lite förklaringar om vad det är så tror jag att det kan vara just det jag behöver för att arbeta med det jag älskar och faktiskt få effektivitet på det hela också.

Men det är mycket som jag inte kan googla mig till, exempelvis hur man faktiskt hittar dessa personliga biträden och även vad man får hjälp med och vad man inte får hjälp med.

Har du personligt biträde? Hur fungerar det för dig? Hur hittade du/företaget du arbetar för det personliga biträdet?

Är du personligt biträde? Vad gör du? Hur hittade du ditt jobb?

Kan familjemedlemmar vara personliga biträden i värsta fall? Min man har i princip alltid agerat som arbetsterapeut, personlig assistent, personligt biträde (innan jag ens visste vad det var) etc så på ett sätt är han väl kvalificerad och jag tvivlar att jag hittar nån mer kvalificerad i Lycksele (alternativt Storuman). Svärmor tror att FK kan ifrågasätta om han jobbar med det eller inte då även han har ett eget företag som han gör hemifrån

Missa inte Tealovers teadventskalender Köp redan nu
Teprovning i Lycksele! Begränsat antal platser boka nu

Anmäl
2017-01-03 15:10 #1 av: Torparmor

Är det det här som du menar?

https://www.arbetsformedlingen.se/download/18.46ccfec5127ddccec77800080/perbit_as.pdf

Dagen idag är ett oskrivet blad - gör något bra av den gåvan!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.